Close2Buy vindt kopers en verkopers in uw omgeving

Adverteren is van de vorige eeuw, toen mensen nog een oproep moesten plaatsen in de krant. Die krant vroeg daar veel geld voor en mensen wisten niet of er iemand ging reageren. Advertentiewebsites werken op dezelfde ouderwetse manier maar dan via internet. Close2Buy werkt slimmer.

Wij hebben alle veelverkochte producten en diensten in een eenvoudig menu gezet. U geeft op waar u bent en wat u wilt kopen of verkopen. Vervolgens gaan WIJ voor u op zoek en sturen u een e-mail als we geïnteresseerden hebben gevonden. Dit doen we allemaal gratis.

Te mooi om waar te zijn? Nee hoor, omdat we zonder advertenties werken hoeven we ook geen advertentiekosten te rekenen. Uw privacy wordt ook goed beschermd omdat uw gegevens niet op onze website komen. Wij vinden dat u nooit hoeft te betalen als we geen geïnteresseerden hebben gevonden.

Wilt u Close2Buy helemaal gratis gebruiken? Download dan nu de app. U profiteert direct van alle mogelijkheden en van gratis tegoed voor het vinden van geïnteresseerden. Natuurlijk kan uw product of dienst er niet tussen staan. Geen nood, wij breiden dit voortdurend uit en u kunt in de app ook nieuwe producten of diensten voorstellen. In het menu hierboven laten we al enkele voorbeelden zien.

Download nu de app!

Help uw vrienden en deel Close2Buy
Share on LinkedInShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter